Οδοντιατρική αντιμετώπιση ροχαλητού - άπνοιας ύπνου

 • Οδοντιατρική Αντιμετώπιση Άπνοιας Ύπνου

  Οδοντιατρική Αντιμετώπιση Άπνοιας Ύπνου

  Η οδοντιατρική αντιμετώπιση του ροχαλητού και της άπνοιας ύπνου βασίζεται στην κατασκευή, εφαρμογή και χρησιμοποίηση ειδικά σχεδιασμένων ενδοστοματικών συσκευών που έχουν την ιδιότητα να διατηρούν ανοιχτό τον αεραγωγό
 • Ποιοί κινδυνεύουν να εκδηλώσουν άπνοια ύπνου

  Ποιοί κινδυνεύουν να εκδηλώσουν άπνοια ύπνου

  Υπάρχουν συγκεκριμένοι προδιαθεσικοί παράγοντες για την εμφάνιση άπνοιας ύπνου, οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν την παχυσαρκία, τη μεγάλη περιφέρεια τραχήλου, την ηλικία, το φύλο και άλλους.
 • Θεραπεία αποφρακτικής άπνοιας ύπνου

  Θεραπεία αποφρακτικής άπνοιας ύπνου

  Υπάρχει πληθώρα θεραπευτικών προσεγγίσεων για την αντιμετώπιση της αποφρακτικής άπνοιας ύπνου, η κάθε μια από τις οποίες παρουσιάζει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Άπνοια Ύπνου

Ο ύπνος είναι μια ζωτική ανάγκη του ανθρώπου και απαραίτητη προϋπόθεση για την υγεία και φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού.

Στόχος του συγκεκριμένου ιστότοπου είναι η ενημέρωση για τις συχνότερες διαταραχές ύπνου και για τα σύχρονα θεραπευτικά μέσα αντιμετώπισης αυτών των διαταραχών, ακολουθώντας τα πλέον τεκμηριωμένα διεθνή πρωτόκολλα.

Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα σε έναν ποιοτικό ύπνο.

Δεσμευσή μας είναι η παροχή ποιοτικής και ολοκληρωμένης θεραπείας για κάθε ασθενή μας, με αρωγούς τη σύγχρονη τεχνολογία και τους εξειδικευμένους στην αντιμετώπιση υπνικών διαταραχών ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Η οδοντιατρική επιστήμη κατέχει κυρίαρχο ρόλο στην αντιμετώπιση των δύο συχνότερων διαταραχών ύπνου, του ροχαλητού και της αποφρακτικής άπνοιας ύπνου. Η οδοντιατρική αντιμετώπιση των διαταραχών ύπνου στηρίζεται σε έγκυρες επιστημονικές μελέτες από τις οποίες έχουν προκύψει συγκεκριμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα.

Στο ιατρείο μας ακολουθούμε τα θεραπευτικά πρωτόκολλα της Αμερικανικής Ακαδημίας Οδοντιατρικής του Ύπνου (American Academy of Dental Sleep Medicine) και παρέχουμε στους ασθενείς μας άνετες, ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα τους.

SFbBox by enter-logic-seo.gr